Drveni paneli za zid, 3D dekorativne letvice za zid, drveni pregradni zid, drvene letvice sa brzom montažom.

Nudimo kvalitetne drvene zidne ploče iz Poljske i Nizozemske, pogodne za DIY montažu.

Letvice su definitivno jedna od najboljih ideja za one koji traže originalan stil. Prepoznatljiv, moderan izgled nije u sukobu s domaćom atmosferom koju dugujete teksturi drva koja je lijepo izložena na svakoj od letvica.

Ovo je pravi 3D ukras bez optičke varke. Okomite drvene letvice stvaraju precizan i dubok uzorak koji upućuje na tradiciju završne obrade zidova u drvu. Od klasične oplate do zidnih letvica - ova vrsta dekoracije naglašava urednost svakog interijera. S njima nećete samo urediti veliku dvoranu. Vertikalne letvice izgledaju sjajno na komadu zida. Samo ih pričvrstite na ploču kako biste stvorili ukrasnu ploču s okomitim uzorkom jedinstvene dubine. Lamele koje se koriste kao dio većeg dizajnerskog projekta dat će mu originalnost koja se može prilagoditi različitim konceptima i stilovima.

Njihovi geometrijski oblici i duboka perspektiva čine ih izvrsnim izborom u svakoj minimalističkoj, avangardnoj sobi. Zahvaljujući teksturi drva, okomite letvice mogu se pojaviti u klasičnim interijerima, pa čak i na zidovima kuća uređenih u rustikalnom stilu. Zidne lajsne od hrastovine originalan su ukras u modernom stilu koji će zidovima u vašem domu dati jedinstven karakter.