Drveni paneli za zid, dekorativne lamele u 3D obliku za zidove, drveni pregradni zid, drvene lamele s brzim montažom.

Nudimo kvalitetne drvene zidne panele iz Poljske i Nizozemske, pogodne za samostalnu montažu.

Lamele su definitivno jedna od najboljih ideja za one koji traže originalan stil. Izražajan, suvremen izgled ne suprotstavlja se domaćem ugođaju, koji duguje teksturi drveta, koja je lijepo istaknuta na svakoj od letvica.

Ovo je prava 3D dekoracija bez optičke prevare. Vertikalne drvene letvice stvaraju precizan i dubok uzorak koji se odnosi na tradiciju završne obrade zidova u drvetu. Od klasične obloge do zidnih letvica - ovaj tip dekoracije naglašava urednost svakog interijera. S njima nećete urediti samo veliku dvoranu. Vertikalne letvice izgledaju odlično na dijelu zida. Samo ih pričvrstite na ploču i tako stvorite dekorativnu ploču s vertikalnim uzorkom jedinstvene dubine. Lamele, korištene kao dio većeg dizajnerskog projekta, dodat će mu originalnost koja se može prilagoditi različitim konceptima i stilovima.

Zbog geometrijskih oblika i duboke perspektive, odličan su izbor u bilo kojoj minimalističkoj, avangardnoj sobi. Zahvaljujući teksturi drveta, vertikalne letvice se mogu pojaviti i u klasičnom interijeru, pa čak i na zidovima kuća uređenih u rustikalnom stilu. Hrastove zidne letvice su originalan ukras u modernom stilu koji će zidovima vašeg doma dodati jedinstveni karakter.